dragon moovie
Az oldal tartalma részben megtekinthető vendégként , a teljes tartalomhoz való hozzáféréshez regisztráció és belépés szükséges !

Kérünk valós email címet adj meg , aktiváló linket tartalmazó üzenetet kapsz a megadott címre !


Online Filmek - Sorozatok - Letöltések
 
HomePortalCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Online Filmek - Sorozatok - Letöltések

 Jogi nyilatkozat

 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
A.G.R.
Root Admin
Root Admin
avatar

Neme : : Male
Hozzászólások száma : 6694
Pontok : 40960
Csatlakozás dátuma : 2013. Mar. 22.
Kor : 38
Tartózkodási hely : Magyarország
Hobbi Hobbi : számítógép
Humor Humor : akad :D

TémanyitásTárgy: Jogi nyilatkozat   9/27/2013, 5:58 pm

JOGI NYILATKOZAT


Az oldal nem tárol jogsértő tartalmat. Minden tartalom, külső, nem általunk üzemeltetett szervereken található, melynek, mi csak megjelöljük helyét. Ezeknek részleges tartalmát nem ismerjük, így nem is tudunk értük semmilyen felelősséget vállalni. Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Linkek megosztása szöveges formában a fórumon személyes önkifejezés, melynek korlátozása a szabad véleménynyilvánítás jogát sérti.


Bármiféle az oldalnak kárt okozó tevékenység TILOS, be nem tartása súlyos következményekkel járhat.


A Magyarországon érvényes mindenkori jogszabályok értelmezése alapján tartalmat letöltésre akkor kezdeményezhetsz, ha már birtokodban van egy eredeti, az általad megvásárolt vagy legális úton hozzád került tartalom vagy annak legalizálásáról szóló papír, okirat, számla, adásvételi vagy ajándékozási szerződés, melyet a magyar jogszabály elismer a törvény előtt hivatalos tulajdont igazoló okiratnak. Amennyiben nincs birtokodban vagy nem rendelkezel azzal, akkor a letöltés után maximum 24 óra elteltével köteles vagy törölni minden általad letöltött tartalmat visszaállíthatatlanul személyi számítógépedről, úgy, hogy azt nem osztod meg, nem archiválod saját vagy mások részére és csak magán jellegű felhasználása céljából telepíted fel, kereskedelmi forgalomba nem hozod, vagy anyagi haszon szerzés céljából nem értékesíted. A szoftverek feltöltése és letöltése minden esetben illegális és tilos! Az oldalon nem található foglalkoztatott munkaerő, a moderátorok/adminisztrátorok önkéntes segítőként végzik a munkájukat. Az illegális tartalmakat kapacitásunk függvényébe folyamatosan töröljük a fent említett okok miatt.
Hozzáférés korlátozása

A Dragon Moovie staff fenntartja magának a jogot, hogy bármikor saját belátása szerint megszüntesse a Honlap használatához és hozzáféréséhez való jogodat, amennyiben megsérted a jelen Szerződési Feltételeket vagy bármely vonatkozó jogszabályt, vagy viselkedésed egyébként nem megfelelőnek vagy elfogadhatatlannak bizonyul a staff véleménye szerint.


A regisztrációval a felhasználó automatikusan elfogadja a jogi nyilatkozatban foglaltakat!

A jogi nyilatkozat el nem olvasása, nem mentesít a következmények alól!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonmoovie.hungarianforum.com
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
dragon moovie :: Információk :: Jogi nyilatkozat-